Donkergrijze Veterschoenen Donkergrijze Veterschoenen Mustang Mustang Donkergrijze Mustang Donkergrijze Mustang Veterschoenen Veterschoenen 3SL5c4ARqj

Hoewel een onecht huwelijk, klonken de woorden van wethouder Jan-Willem Stoop elk getrouwd mens ongetwijfeld bekend in de oren. 'Hendrikus Cornelis Petrus van Oosterwijk/Adriana Cornelia de Bok, neemt gij in de onecht Naan/Henk tot uw wettige echtgenoot en zult gij getrouw alle plichten vervullen die de wet daaraan verbindt. Wat is hierop uw antwoord?'

Stoop die als trouwambtenaar in de Wijngaerd het huwelijk voltrok, noemde zich voor deze gelegenheid Jan-Willem Geluk, onecht ambtenaar van de Burgerlijke Boerenstand. Dit eigenlijk omdat geluk in zijn portefeuille zit maar wij denken stiekem ook omdat hij zich gelukkig prees bij de feestelijke boerenbruiloft aanwezig te mogen zijn.

Na het jawoord van Henk en Naan werd de trouwakte behalve door het paar, ook getekend door Stoop én de beide bruidsmeisjes Anita en Rian. De dames werden door de wethouder geprezen voor de geweldige organisatie, waarin ze uiteraard werden bijgestaan door een flink aantal medewerkers van De Wijngaerd én vrijwilligers.

Hilarisch werd het uiteraard toen Henk en Naan elkaar de hand moesten geven en na het jawoord elkaar mochten kussen! Mede namens zijn kersverse vrouw bedankte de bruidegom de zaal met meer dan 150 man publiek! Publiek dat 's morgens de heropening van de boerentuin bijwoonde.

Daarover leest u in een volgend artikel op hét onafhankelijke platform voor de gemeente: KijkopDrimmelen.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Cotton Green Multicolour Jerseyjurk Jerseyjurk Cotton Green ybYfgI76v Deel bericht:
Ontmoetingscentrum De Zonzeel

Onze sportzaal is ook te huur voor uw eigen doeleinden

Mouwen Peter Met Korte Multicolour Hahn Blouse T1c5u3lKFJ

ReactiesLage Mirel Sneakers Kim Donkerblauw Geklede QBhCtrsdx

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Mouwen Peter Met Korte Multicolour Hahn Blouse T1c5u3lKFJ

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties

Classic 2 Classic Winterlaarzen Short Short Winterlaarzen Ugg® Winterlaarzen Ugg® Classic Ugg® 2 rQxtsChd